Samtykkeerklæring

Det er Harris Advokatfirma AS som drifter planogbygningsrett.no og står derfor til ansvar for personvernet tilhørende dette nettstedet.

Sist revidert 12.01.2021

Jeg samtykker til at Harris Advokatfirma AS (Behandlingsansvarlig) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til nyhetsbrev. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i registreringsskjemaet for nye abonnenter. For å kunne sende deg nyhetsbrev trenger vi samtykke fra deg.

Formålet med nyhetsbrevet er å informere om nyheter innenfor plan- og bygningsrett, artikler som utgis og å informere om arrangementer eller nyheter fra Harris Advokatfirma AS. 

Jeg er informert om og klar over at jeg når som helst kan trekke mitt samtykke tilbake. Dette kan du gjøre ved å melde deg av nyhetsbrevet via lenke i e-post eller ved å kontakte oss via kontaktskjemaet på siden vår. Det vil sendes ut nyhetsbrev i alle tilfeller ikke oftere enn 1-2 ganger per måned.  

Jeg er informert om og klar over mine rettigheter som registrert etter personvernforordningen, for eksempel min rett til å kreve innsyn eller retting av mine personopplysninger. Du kan kreve innsyn eller retting ved å sende oss en e-post. Jeg er klar over at det er mer informasjon om Behandlingsansvarliges sin bruk av personopplysninger i Behandlingsansvarliges personvernerklæring som er tilgjengelig her.